Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συνέντευξη Π.Τατούλη στον Just 964:Για ΣΔΙΤ των απορριμμάτων- O κ. Μητσοτάκης να είναι πολύ προσεκτικός με αυτό το έργο.Γιατί δεν είναι δικό του!(βίντεο)

Published

on

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης με εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον έδωσε ο πρώην Περιφερειάρχη Πέτρος Τατούλης στην Τζένη Σουκαρά και στον ραδιοφωνικό σταθμό just964.

Ο κ. Τατούλης σχολιάζει στο πρώτο μέρος την πολιτική επικαιρότητα, στο δεύτερο μέρος κάνουν αίσθηση οι απαντήσεις του σε κομβικά ζητήματα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έτσι όπως κυρίως τα διαχειρίζεται η Περιφεριακή αρχή Νίκα επικοινωνιακά και προειδοποιεί, ενώ στο τρίτο μέρος της συνέντευξης ο κ. Τατούλης αναφέρεται στο πολιτικό στοίχημα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στην θέση Νίκα αναφερόμενος στην πατρότητα των έργων μηδενίζει το έργο Τατούλη μιλώντας για “εγγραφές έργων” ο πρώην Περιφερειάρχης απάντησε:

Advertisement

“Πώς ήταν εγγραφές ; Μπορείς να κάνεις εγγραφές εά δεν έχεις κάνει μελέτες και δεν έχεις εξασφαλίσει χρήματα; Εάν δεν είχαμε κάνει έγα πώς εξασφλίσαμε επιπλέον 19 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση; Μιλούν από μόνα τους τα έργα και τα χρήματα που βρήκαν.Όταν κάποιος δεν σέβεται το έργο του προκατόχου του είναι πολύ μίζερος. “

ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ : ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ;

Για το θέμα της Αρχης Διαφάνειας ο πρώην Περιφερειάρχης είπε: Να πάνε όλα στον εισαγγελέα!Όμως δεν μπορεί η σημερινή Περιφερειακή αρχή να αναφέρεται προσωπικά συνεχώς σε αυτό. Γιατί αν θέλω μπορώ και εγώ να γίνω καυστικός με την Εθνική αρχή Διαφάνειας. Και να ρωτήσω: Tι δουλειά έχει ο Περιφερειάρχης να φωτογραφίζεται με τον επικεφαλής της Εθνικής Ανεξάρτητης Αρχης Διαφάνειας;

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 

Ο κ. Τατούλης προσέθεσε: Όλα ήταν διαφανή, ανέβαιναν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,ήταν αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Ξέρετε ότι όλα τα εργα σήμερα γίνονται με προσωπικές αναθέσεις; Πέστε μου μια αναθεση δική μας τέτοια χωρίς την έγγριση συλλογικών οργάνων.Τώρα ο κ. Νίκας διαχειρίζεται τα πράγματα με προσωπικό τρόπο. Στέλνοντας εντολή σε υπηρεσιακούς παράγοντες , πάντα με απευθείας αναθέσεις.

Advertisement

Για να καταλήξει: Όταν οι πολίτες θα μας επαναφέρουν όλα αυτά θα ακολουθήσουν τον δρόμο και της πολιτικής κριτικής και τον δρόμο της δικαιοσύνης

 

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΙΚΑ στην Υπόθεση του κοριού δείχνει  ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο κοριός ήταν η Λυδία λίθος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης να στήσει την ιστορία αυτή με στελέχη της προκειμένου να αποδομήσει τη Νέα Πελοπόννησο και εμένα προσωπικά. Φτιάχνοντας μια πλεκτανη, μια σκευωρία, μια προβοκάτσια ότι είχε τοποθετηθεί κοριός. Υπήρξε αποστασία .Η ΝΔ κινήθηκε ζητώντας να αποστατήσουν τα μέλη του ΠΕΣΥΠ και οι αντιπεριφερειάρχες .Επώδυνη πράξη πολιτική. Με την έγκριση του προέδρου του κόμματος .Ο ένας έγινε βουλευτής και η άλλη διοικήτρια. Ανταλλαγή της προσφοράς τους. Εμείς μετά απο 31/2 χρόνια δικαιωθήκαμε. Λέγαμε πως είναι άνθρακες ο θησαυρός και σημερα η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

ΣΔΙΤ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:O κ. Μητσοτάκης  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Advertisement

Ξέρετε πόσες τροποποιήσεις έχει υποστεί το έργο εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος; Για όλα επιφυλασσόμαστε.Για όλα αυτά που πλήττουν το δημόσιο συμφέρον.Να είναι πολύ προσεκτικός ο κ. Μητσοτάκης  με το έργο. Γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Δεν το ήθελε και δεν το θέλει. Αυτό είναι δικό μας έργο και οι βουλευτές της ΝΔ με ευθύνη του προέδρου του κόμματος καθυστέρησαν το έργο για 2 χρόνια  έχοντας σε συμφωνία τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,με επικεφαλής τον Μ. Βορίδη.

Αναφέρομαι σε ονόματα για να υπογραμμίσω πως ο χώρος που ανήκω δεν έχει καμία σχέση με τις σημερινές εκφάνσεις του. Μιλώ για τις αρχές και τις αξίες ενός πολιτικού χώρου που δεν δεχόταν κάποιες ιστορίες που δεν είχαν σχέση μαζί του. Και επομένως δεν εντάσσονταν στο κορμό του .

Advertisement

ΠΗΓΗ:jennysworld.gr

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending