Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Α. Μπούζα:«Αν κα Καλογεροπούλου αισθάνεστε πολιτικό «πτώμα» και φοβάστε τα κοράκια δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Το βέβαιο είναι ότι βρίσκεστε σε πολιτική «αποσύνθεση»

Published

on

Διαμάχη έχει  ξεσπάσει ανάμεσα στην Αντιπεριφερειάρχη  τουρισμού  κας.   Καλογεροπούλου και στην Περιφερειακή Σύμβουλο Μεσσηνίας  και Αντιπρόεδρο του ΠΕΣΥΠ κας. Μπούζας ύστερα από το υβριστικό χαρακτηρισμό της κας. Καλογεροπούλου  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook)

Έχοντας στο νου τη λαϊκή ρήση  «το κακό το ξύδι , τ΄ αγγειό χαλάει» οφείλω να απαντήσω δημόσια και όχι μόνο μέσω «Facebook», στον υβριστικό χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό μου, της ορισμένης από τον κ.Νίκα υπεύθυνης τουρισμού κας Καλογεροπούλου.

H συνεργάτης του κ.Νίκα ανήρτησε στο «Facebook» άποψη ιδιοκτήτριας εβδομαδιαίας free press εφημερίδας που αφορούσε κριτική, εμπλουτισμένη  με δικό της υβριστικό σχολιασμό, σχετικά με την άσκηση δημόσιας πολιτικής κριτικής στην Περιφερειακή Αρχή, με θέμα τη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΜΙΤΤ) που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα,

Επαναλαμβάνω εκ νέου ότι είναι αδιανόητο να αποφασίζει ο κ.Νίκας , για την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις της Χώρας και να μην αφήνει αυτό το δικαίωμα στους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες που έχουν τη γνώση και την ευθύνη.

Advertisement

Αν αυτό είναι πολιτική ευφυΐα ή πολιτική ανοησία,  θα το δούμε εν καιρώ.

Φυσικά και αποδέχομαι την οποιαδήποτε κριτική, οφείλω όμως να ενημερώσω τους πολίτες, πως η Περιφέρεια,  δαπανά μεγάλα ποσά για τη συνδρομή της συγκεκριμένης free press εφημερίδας καθώς και για αναθέσεις μέσω ΤΑΠΤοΚ,  στη συγκεκριμένη αρθρογράφο.

Προβληματίζομαι ιδιαίτερα, πως είναι δυνατόν να πληρώνονται συνδρομές σε εφημερίδα που εκδίδεται ως free press και μοιράζεται δωρεάν και μάλιστα με ποσά, μεγαλύτερα από τις συνδρομές που πληρώνονται για μεγάλες ημερήσιες Περιφερειακές εφημερίδες, οι οποίες πωλούνται στα περίπτερα.

Σε ό,τι αφορά όμως, το χαρακτηρισμό «κόρακα» της κας Καλογεροπούλου προς στο πρόσωπό μου, της στέλνω σαφές μήνυμα ως απάντησή μου:

«Αν κα Καλογεροπούλου αισθάνεστε πολιτικό «πτώμα» και φοβάστε τα κοράκια δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Το βέβαιο είναι ότι βρίσκεστε σε πολιτική «αποσύνθεση» και ευτυχώς που πολύ γρήγορα οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα απαλλαγούν από την παρουσία σας.».

Advertisement

 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕ.ΣΥ.Π.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Advertisement

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending