Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Γ. Ρουμελιώτης προς Μ. Σκαντζό:Εσείς που ήσασταν κ.Σκαντζέ; Μήπως δεν τολμάτε να επισκεφθείτε το Άστρος για να μη βιώσετε την απόλυτη μοναξιά και απομόνωση από τους συμπατριώτες σας;

Published

on

Μόνο ως επιτομή του πολιτικού θράσους και του πολιτικού παραληρήματος μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Αρκαδίας κ.Μανώλης Σκαντζός στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Είναι βέβαιο ότι μετά την απομάκρυνση του από τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου υπάρχουν ελπίδες για τη δημοκρατική λειτουργία του. Όπως είναι επίσης βέβαιο ότι το τίμημα πλέον θα το πληρώσει η Αρκαδία αφού διοικείται από τον πολιτικά «εμμονικό» και γεμάτο «κόμπλεξ» κ.Μανώλη Σκαντζό.

Σε ό,τι αφορά τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας δεν είπε ούτε μια αλήθεια προσπαθώντας να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής. Ξέχασε όμως να απαντήσει για ποιο λόγο απεντάχθηκαν από την Αρκαδία δεκάδες έργα που είχαν εξασφαλισμένες πιστώσεις, μελετητική ωριμότητα και πολλά από αυτά είχαν δημοπρατηθεί.

Η απόλυτη αποτυχία της διαδικασίας ολοκλήρωσης έργων και διαχείρισης του κ.Σκαντζού ως Προέδρου του ΤΑΠΤοΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» δεν έχει προηγούμενο. Τι έγινε κ.Αντιπεριφερειάρχα με τη διαχείριση των 700.000€ για μελέτες έργων του ΤΑΠΤοΚ; 

Ο κ.Σκαντζός αποκάλυψε ότι υπήρχαν εκατομμύρια ευρώ τα οποία βρήκαν από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή αλλά όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε τα χρήματα ήταν ακίνητα(!) Τελικά κ.Αντιπεριφερειάρχα ποιος λέει την αλήθεια εσείς ή ο κ.Νίκας ο οποίος ισχυριζόταν ότι «δε βρήκε μανδήλιον να κλάψει»; Ο λαϊκισμός, τα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι πολιτικές ασυναρτησίες έχουν και τα όρια τους.

Advertisement

Η κορύφωση όμως του πολιτικού παραληρήματος υπήρξε όταν ο κ.Σκαντζός θέλησε να μας εξομολογηθεί το μεγάλο του …καημό και να μας αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του(!) Δεν επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις πλέον με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) κ.Βλάση όπως δήλωσε επειδή ο κ.Τατούλης έριξε γέφυρες και ο κ.Βλάσης δεν αντέδρασε… και επειδή στη μεγάλη εορτή του Αγιασμού των Υδάτων στο Άστρος ο κ.Τατούλης και ο κ.Βλάσης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Δήμαρχο και τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Εσείς που ήσασταν κ.Σκαντζέ; Μήπως δεν τολμάτε να επισκεφθείτε το Άστρος για να μη βιώσετε την απόλυτη μοναξιά και απομόνωση από τους συμπατριώτες σας;

Τόλμησε μάλιστα ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού θράσους να αναφερθεί και στη συνέπεια που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί διότι οι πολίτες όπως είπε δεν ξεχνούν.

Αγαπητέ Μανώλη, για πες μας πόσες φορές χρειάστηκαν οι πολίτες να ξεχάσουν τις μεγάλες πολιτικές «κωλοτούμπες» που έχεις κάνει;

Πως τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά στους πολίτες και να υποστηρίζεις το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων όταν επί σειρά ετών ήσουν ο μεγάλος υβριστής του;

Advertisement

Πόσες φορές πρόδωσες ανθρώπους που σε στήριξαν και σε ανέδειξαν; 

Μετά από όλους όσους προηγηθήκαν, τώρα ήρθε και η σειρά του Κώστα Βλάση. «Αχάριστος» όπως πάντα ξέχασες ότι στον ίδιο οφείλεις την εκλογή σου και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν ο Βουλευτής Αρκαδίας δεν έμπαινε μπροστά, σήμερα ο πολιτικός σου προϊστάμενος, ο εκ Μεσσηνίας καταγόμενος κ.Παναγιώτης Νίκας, να μην ήταν Περιφερειάρχης.

Γιώργος Ρουμελιώτης

Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας

Advertisement

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending