Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Η… απολιτίκ συμπεριφορά Νίκα δημιουργεί και… εσωστρέφεια!

Published

on

 • Είναι απόλαυση η … ρητορική Νίκα, στα Περιφερειακά Συμβούλια Πελοποννήσου.
 • Ο συγκεκριμένος Περιφερειάρχης, καταβάλλει προσπάθεια να φανεί πως είναι «κεντρώος» Μητσοτακικός και νομίζει πως αυτό επιβεβαιώνεται με το να λέει (ο ίδιος) πως έχει πει πολλά ευχαριστώ (ως Δήμαρχος Καλαμάτας) στον ΣΥΡΙΖΑ (όταν ήταν Κυβέρνηση) ή να λέει τα καλύτερα για τους αριστερούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο ή να έχει άψογη σχέση με το ΚΙΝΑΛ επειδή έχει με έμμισθη σχέση τον «εκλεκτό» του κινήματος στο ΠΣ.
 • Όμως η συναινετική αυτή «κεντροδεξιά» συμπεριφορά του Νίκα έχει μια κοινή συνισταμένη.
 • Τους… αγαπά όλους αυτούς, αρκεί να έχουν αντιΤατουλική γραμμή στα ΠΣ.
 • Όμως επειδή η προεκλογική περίοδος έχει πλέον ξεπεραστεί μετά από 2,5 χρόνια και οι αριστεροί και κεντροαριστεροί επικεντρώνονται στα σημερινά προβλήματα των Πελοποννησίων, αναγκάζουν τον Νίκα, να βγάζει τον πραγματικό δεξιό του εαυτό στη… φόρα.
 • Και όταν λέμε «δεξιό» εννοούμε τον ακραίο δεξιό που μέλημά του είναι να έχει (μεταξύ άλλων), εχθρούς όσοι δεν είναι με τον δικό του αρχηγό και την περιφερειακή… απομίμηση που εκφράζει ο ίδιος!
 • Σε συνδυασμό λοιπόν με την ανύπαρκτη σχέση του με αυτό που λέμε «πολιτική», προκύπτει απο τις δημόσιες εμφανίσεις του και στις πράξεις του μια αντιπαθητική μορφή που αρκετές φορές ταυτίζεται με κακόγουστες παραστάσεις επιθεωρησιακού πρωταγωνιστή!
 • Αναφέρεται υποτιμητικά στο ΠΣ, στις παρατάξεις της κεντροαριστεράς με τον ποσοτικό χαρακτηρισμό «είστε το 1%» και για να δείξει πως είναι μεγαλόψυχος τους εύχεται να το… αυγατίσουν!
 • Ακόμη και με το ΚΚΕ, ξυπνάνε τα αντικομμουνιστικά του ένστικτα επειδή οι εκπρόσωποί του, κάποιες φορές δεν αναφέρονται κατά του Τατούλη, αλλά κάνουν κριτική στον Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση !
 • Θυμάται την Σοβιετική Ένωση, και τα βιβλία του τύπου… «ο αγών μου»!
 • Ωστόσο η … απολιτίκ ρητορική του Νίκα καθώς και ολοκληρωτική συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει ανησυχίες και προβληματισμούς και μέσα στην παράταξή του σε συμβούλους με έντονη ή με ικανή πολιτική άποψη, που δεν βλέπουν μια περιφερειακή ηγεσία με συμπεριφορά αυταρχική και προσωπικών εκδικητικών πρακτικών.
 • Όπως λένε μάλιστα οι σκεπτόμενοι πολιτικά περιφερειακοί σύμβουλοι, η υπομονή έχει τα όριά της και τα όρια αυτά προσδιορίζονται χρονικά μέχρι τις Εθνικές Εκλογές.
 • Συνήθως όμως υπάρχουν και τα… «ατυχήματα» στην πολιτική και μπορεί ο Νίκας να δει πως η «γραμμή» του δεν έχει πορεία το άπειρο αλλά … τέμνεται από καθέτους που δεν ανέχονται σατράπικες συμπεριφορές!
 • «ΖΩΡΟΑΣΤΡΗΣ

Η… απολιτίκ συμπεριφορά Νίκα δημιουργεί και… εσωστρέφεια!

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending