Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ο διοικητής του ΕΛΓΑ -Η κουρτίνα του Περιφερειάρχη και τα “ξηλωμένα” μικρόφωνα”!

Published

on

Συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου σήμερα.Έχει κληθεί ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος να μιλήσει για τις εκτιμήσεις από τον πρόσφατο παγετό που έπληξε την Αργολίδα, την Κορινθία και την Λακωνία.Την ώρα που ο περιφερειάρχης Π. Νίκας πήγε να κρυφτεί στην συνήθη κρυψωνα του  πίσω από την κουρτίνα , ο Πέτρος Τατούλης τον εγκάλεσε και ενώ ο διοικητής του ΕΛΓΑ θα ενημέρωνε το σώμα.  Τι να κάνει; Βγήκε έξω!Και κάθισε με τους υπόλοιπους συμβούλους. Φανταζόμαστε τι έκπληξη θα ήταν για τον Α.Λυκουρέντζο να ψάχνει με το βλέμμα τον κ. Νίκα και στο τέλος να ξεπροβάλλει εκείνος από την κουρτίνα !!

Να πούμε πως στην έναρξη της συνεδρίασης η αντιπρόεδρος και η γραμματέας του Συμβουλίου διαπίστωσαν πως από έλειπαν τα μικρόφωνά τους! Η κα Μπούζα ρώτησε τον κ. Μαλτέζο τους λόγους που οδήγησαν σε “ξήλωμα” των μικροφώνων και εκείνος της απάντησε πως “δεν χρειάζεται ως περιφερειακή σύμβουλος να έχει περισσότερα προνόμια από τους υπολοίπους συναδέλφους της αφού ο μοναδικός της ρόλος είναι εάν απουσιάζει να τον αναπληρώνει”.

Πίστεψε κανείς αλήθεια πως ο κ. Μαλτέζος έλαβε την απόφαση από μόνος του; Προς Θεού! Ο κ. Νίκας μετά την παρέμβαση της κ. Μπούζα στην προηγούμενη συνεδρίαση αμέσως μετά την εκλογή της έδωσε εντολή να της πάρουν τα μικρόφωνα!!

Πηγή::jennysworld.gr

Advertisement

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending