Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Π.Τατούλης: Mε τις τελευταίες του δηλώσεις ο κ. Νίκας απέδειξε την καθαρή εμπλοκή του στο θέμα του κοριού

Published

on

Στην ραδιοφωνική εκπομπή cafe society της Τζένης Σουκαράς φιλοξενήθηκε ο τ. Περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης  .

Βόμβα έβαλε ο Πέτρος Τατούλης με την δήλωσή του πως ο Περιφερειάρχης είχε καθαρή εμπλοκή στην υπόθεση του κοριού.Θέμα το οποίο τάραξε τα πολιτικά ύδατα της Πελοποννήσου και υπήρξε αφετηρία μιας σειράς πολιτικών πράξεων που οδήγησαν στελέχη της ΝΔ σε “αποστασία”, όπως λέει ο Π. Τατούλης και κάποια άλλα που δεν υπάκουσαν σε διαγραφές. Μια εποχή που γράφτηκε με μελανά χρώματα σήμερα μπαίνει στο αρχείο χωρίς κανένας από τους πρωταγωνιστές να ασχολείται πια. Μια δήλωση ωστόσο του Π. Νίκα στο τηλεοπτικό κανάλι best έβαλε φωτιά..

Συνέχεια  η τοποθέτησή τουΠέτρου Τατούλη στην συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό just Radio και στην Τζένη Σουκαρά  στο θέμα του κοριού αφού για πρώτη φορά στοχοποιει τον Παναγιώτη Νίκα λέγοντας πως η αναφορά του Περιφερειάρχη σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποδεικνύει την καθαρή εμπλοκή του. 

“Μέχρι χθες έλεγε μην με ανακατεύετε , δεν έχω σχέση με τον κοριό ενώ στην συνέντευξη απέδειξε πως έχει. Ο κοριός ήταν η λυδία λίθος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης να στήσει την ιστορία αυτή με τα στελέχη της προκειμένου να αποδομήσει τη Νέα Πελοποννησο και εμένα προσωπικά.Φτιάχνοντας μια ιστορία , μια πλεκτάνη μια προβοκάτσια, ότι είχε τοποθετηθεί κοριός στο γραφείο της αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας. Υπήρξε αποστασία. Η ΝΔ κινήθηκε ζητώντας να αποστατήσουν τα μέλη του ΠΕΣΥΠ και οι αντιπεριφερειάρχες .Ήταν αποστασία. Μια επώδυνη πολιτική πράξη με την έγκριση του προέδρου του κόμματος .Ο ένας πρωταγωνιστής της ιστορίας έγινε βουλευτής, η άλλη διοικήτρια του Νοσοκομείου. Πήραν θέσεις. Αντάλλαξαν την προσφορά τους αυτή.Και τώρα αυτή η υπόθεση μετά από 31/2 χρόνια μπαίνει στο αρχείο. Εγώ από την πρώτη στιγμή δεν κατέβηκα καθόλου στην Μεσσηνία για να μην εμπλακώ στην υπόθεση αλλά και για να αφήσω τις διωκτικές αρχές και την εισαγγελία να κάνει το έργο τους. Δικαιώθηκα γιατί από την πρώτη στιγμή είπα πως η υπόθεση είναι “‘Ανθρακες ο θησαυρός” .Με σιγουριά και βεβαιότητα λέω μετά από όσα είπε ο Περιφερειάρχης , πως με την αφέλεια του απέδειξε πως ήταν συνεργός”.

Advertisement

Πηγή: jennysworld.gr

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending