Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συγχαρητήρια στον Πέτρο Δούκα από τον Ηλία Αναστασάκο

Published

on

κ Δήμαρχε  κ Πέτρο Δουκα

Συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκρισή σας και για το σεβασμό που δείξατε στους ανθρώπους  της Ηλείας  που πραγματικά δυστύχησαν .
Το κάνατε με πράξεις και όχι με λόγια.
Άμεσα ανταποκριθήκατε στις ανάγκες  τους που όπως έχετε πει, καμία   αποζημίωση δεν ανταποκρίνεται στον πόνο τους.
Και πάλι Συγχαρητήρια.

Ο λαϊκισμός είναι το όπλο  του ανίκανου που στο πόνο των πολιτών το 2007 θέλησαν σήμερα να επενδύσουν.
Δυστυχώς ο κ Μητσοτάκης υπέκυψε….
Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται και έχετε  πολλές μάxες   να κερδίσετε ακόμα    κ. Δούκα     αλλά  με εμάς δίπλα σας!
Δυο  φράσεις  καθ’ υπερβολή  και ατυχές σχήμα λόγου για πίεση και για καλό σκοπό ,δεν ακυρώνουν την αξία  σας ,αλλά και τις προσπάθειες σας ,αντίθετα δείχνουν  το ζήλο και την επιθυμία σας  για άμεση δράση και λύση στα προβλήματα.

Ο στόχος κάποιων  ήταν να αποπροσανατολίσουν και να χειραγωγήσουν  τον κόσμο από την ουσία του προβλήματος και τις προσπαθείς τις δικές σας αλλά και της κυβέρνησης  και να ρίξουν λάσπη,αφού δε μπόρεσαν  να βρούν   κάτι άλλο.

Advertisement

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνατε με τον υπουργό καθως φάνηκε από την  όλη συζήτηση αλλά και αντιληφθήκαμε  επι τόπου ποιος ήταν ο σκοπό σας.τόσο στη δημόσια συνάντησή  σας , όσο και στην κατ΄ ιδίαν.

Να πείσει και να προκαλέσει όλους για άμεση δράση.

Συνεχίστε όπως  κάνετε τόσο καιρό  και εμείς θα είμαστε δίπλα σας  να  σας  στηρίζουμε  και εσείς να μας εμπνέετε και να μας καθοδηγείτε για το καλό του τόπου μας όπως και κάνετε μέχρι σήμερα.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Δημοτικος σύμβουλος
Ηλίας Αναστασακος

Advertisement

Αυτοδιοίκηση

Π. Νίκα σε Δήμαρχο Ναυπλίου: Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Published

on

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο.

Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Advertisement

Continue Reading

Αυτοδιοίκηση

Πέτρος Τατούλης :Η στήριξη των αγροτών πρέπει να είναι άμεση και να έχει αντίκρισμα στην ενίσχυση του εισοδήματός τους

Published

on

Κοντά στους αγρότες της Κορινθίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συνοδευμένος από  στελέχη της παράταξης του .

Σε  μία προγραμματισμένη συνάντηση όπου απουσίαζε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ

η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του υπουργείου, κυβερνητικών βουλευτών και αντιπεριφερειαρχών.

 

Advertisement

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την θεσμική και μαχητική πρωτοβουλία τους,  υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των αγροτών και τη δημιουργία ενός κεντρικού μηχανισμού στήριξής τους καθώς καταστρέφεται η παραγωγή τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

 

Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Τατούλη

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending